Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Εγκαινιάσθηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδας η "Έκθεση Βιβλίου 2020" στο Ναύπλιο

Εγκαινιάσθηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδας η "Έκθεση Βιβλίου 2020" στο Ναύπλιο 
Την Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Αυγούστου του Δήμου Ναυπλιέων, άνοιξε τις πύλες της η ετήσια θεσμοθετημένη Έκθεση Βιβλίου στην πλατεία Ωνάση, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ).
Τα εγκαίνια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 04 Αυγούστου με αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος, παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδα Ιωάννη Μαλτέζου, της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου Μαρίας Ράλλη, των αντιδημάρχων Κωνταντίνου Ρούτουλα, και Παναγιώτη Λέντζου, την Προέδρου του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας κας. Σούλας Παπαγεωργοπούλου κα.
Η ΠΟΕΒ με την πολυετή πείρα στη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων προαγάγει τη φιλαναγνωσία και την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για τις νέες εκδόσεις και την ελληνικη βιβλιοπαραγωγή.

Η έκθεση αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για την πόλη του Ναυπλίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας. Θα διαρκέσει από την Δευτέρα 03 Αυγούστου έως και την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως 24:00. Συμμετέχουν 70 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.
Στην έκθεση συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδας και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Νομού Αργολίδας με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο της ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών του Νομού Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

bougiotispress@gmail.com

Σελίδες