Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Ξεκίνησαν οι δράσεις του τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019

Ξεκίνησαν οι δράσεις του τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019 (βίντεο)
 Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν παιδιά και γονείς τη δράση «Παιδί και Οθονες» από την 1η ΤΟΜΥ Άργους στο πλαίσιο του τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019, που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου. 

Σκοπός της δράσης είναι η απόκτηση βασικών γνώσεων για τις βλαβερές συνέπειες από την πολύωρη έκθεση στις οθόνες οι οποίες περιλαμβάνουν τα κινητά, τα tablet, τους υπολογιστές και την τηλεόραση.
Ομιλήτριες ήταν η Ιατρος κ. Ελίνα Παπαδοπούλου Συντονίστρια 1ης ΤΟΜΥ Αργους και οι νοσηλεύτριες ΠΕ Μπόζνου Γεωργία και Σωτηροπούλου Όλγα.
Μια μικρή εισαγωγή και καλωσόρισμα απηύθυνε ο πρόεδρος της ομάδα του Ερμή Κιβερίου ιατρός κ. Θάνος Νταβέλος
Οι αγώνες (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, softball) διεξάγονται καθημερινά από τις 30 Ιουνίου έως 23 Αυγούστου, ενώ πολύ ενδιαφέρον είναι το πρόγραμμα παράλληλων δράσεων που ανακοίνωσε ο σύλλογος, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου.
Εδώ και 19 συνεχόμενα χρόνια, τα καλοκαίρια θα λέγαμε ότι γίνεται ένα μικρό θαύμα, με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον Γιάννη Καρκαλάτο και υπό την αιγίδα του σωματείου η προσπάθεια που γίνεται είναι να μαζευτούν τα παιδιά αλλά και όσοι αισθάνονται παιδιά και απλά να παίξουν!
Ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ είναι από τους λίγους συλλόγους ίσως και σε όλη την Ελλάδα, που αναπτύσσει τέτοιου είδους δράσεις, με θετικό κοινωνικό πρόσημο και απήχηση, προσπαθώντας να προάγει τον μαζικό αθλητισμό και να ξεφύγει από τα στείρα στερεότυπα του οπαδισμού.
Όπως έγραψε και ο πρόεδρος της ομάδας ιατρός κ. Θάνος Νταβέλος στη σελίδα του στο facebook “Αυτή είναι η δική μας μικρή προσφορά προς την τοπική κοινωνία... ο κόσμος αλλάζει αν και εμείς κάνουμε κάτι γιαυτό...”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

bougiotispress@gmail.com

Σελίδες