Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ SOUTH WIND OF ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ένας πολυτελής Νότιος άνεμος στο Ναύπλιο
 Το πολυτελή ιστιοφόρο "Yacht South wind of", με σημαία Μάλτας βρέθηκε στο λιμάνι της πόλης του Ναυπλίου την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019. 

Το σκάφος Sail yacht "Southwind of" κατασκευάστηκε από την Jongert στην Ολλανδία στο ναυπηγείο Medemblik και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 1999 και επισκευάστηκε πάλι το 2004. Παλαιότερα ονομαζόταν St. Jean. 
Η εσωτερική διαρρύθμιση της Southwind έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί άνετα μέχρι και 8 άτομα σε 4 καμπίνες, περιλαμβάνει μια κύρια σουίτα, μια διπλή καμπίνα και δύο μονές καμπίνες. Μεταφέρει μέχρι και 5 άτομα πλήρωμα για να εξασφαλίσει μια πολυτελή εμπειρία. 
Το Southwind διαθέτει μεταλλικό κύτος μετατόπισης και αλουμινένια υπερκατασκευή, με καταστρώματα από ξύλο. Υποστηριζόμενο από μία ντίζελ μηχανή 534hp MTU. Το Southwind είναι ικανό να ταξιδέψει με ταχύτητα 11 κόμβων 
Με τις δεξαμενές καυσίμων των 13.000 λίτρων έχει μέγιστη εμβέλεια 2.500 ναυτικών μιλίων στους 10 κόμβους. Οι δεξαμενές νερού αποθηκεύουν περίπου 5.000 λίτρα γλυκού νερού. Η εταιρεία που ναυλώνει το πολυτελές Yacht αποτελείται από ένα μεγάλο στόλο νέων σκαφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com