Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

Η ΝΕΑ ΚΙΟΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΘΕΟΜΑΝΑΣ -ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Παρασκευή, 12ην 'Ιουλίου 2019, είναι ή εορτή της Παναγίας της επονομαζόμενης «Τριχερούσης» ή «Κουκουζέλισσας» και τιμάται η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσης, η οποία έχει μεταφερθεί από την Παλαιά Κίο της Μικράς Ασίας και φυλάσσεται εις τον ενοριακό Ιερό Ναό «Θεομάνας» Νέας Κίου.

Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη, 11ην 'Ιουλίου 2019 και ώρα 8 μ.μ. θα ψαλή Μέγας Πανηγυρικός 'Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Στο τέλος του Εσπερινού και στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν αού Θεομάνας, ό Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κίου θα πραγματοποίηση 'Εκδήλωση- Θρησκευτική συναυλία «ΥΨΙΣΤΟΥ ΜΗΤΗΡ». αφιερωμένη εις την Παναγία.

Ό πρωτοψάλτης Γρηγόριος Κακούρης μαζί με τούς ερμηνευτές αδελφούς Καραβιώτη παρουσιάζουν μια μοναδική συναυλία με Θεομητορικούς ύμνους.

Στα πλήκτρα συνοδεύει ό μαέστρος και πιανίστας Γεώργιος Τσοκάνης.

Την ημέρα της εορτής Παρασκευή 12ην 'Ιουλίου 2019 στις 7 π.μ. θα τελεσθούν οι Ακολουθίες τού 'Όρθρου και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. ]

Το απόγευμα της Παρασκευής 12ην 'Ιουλίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. θα ψαλή μεθεόρτιος 'Εσπερινός και Παράκληση της Παναγίας εις τον Ι. Ναό Θεομάνας.

Προσκαλείσθε όπως προσέλθετε να τιμήσουμε την Παναγία και να ζητήσουμε τις πρεσβείες και μεσιτείες Της.

Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος

Πρωτοπρεσβύτερος Δημοσθένης Γάτσιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com