Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Πλήθος κόσμου στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων στο Ναύπλιο


Πλήθος κόσμου στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων στο Ναύπλιο (βίντεο)
Στο Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή των Θεοφανίων στο λιμάνι της πόλης, Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.

 Προηγήθηκε θεία λειτουργία έγινε και ο μεγάλος αγιασμός στον Μητροπολιτικό Ναό του Άγιου Γεωργίου Ναυπλίου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου παρόντων των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου.
Ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της πόλης, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έπεσαν για να πιάσουν τον Σταυρό. Την τελετή της κατάδυσης του Σταυρού τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος.
Την ακολουθία των Θεοφανίων παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός , Γιάννης Γκιόλας και Γιάνης Μανιάτης,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος,  ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης, ο υποψηφιος Βουλευτής Αργολίδας Ανδρεας Πουλάς,η ανεξάρτητη Περιφεριακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπουλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Μαλτέζος και Χρήστος Αντωνόπουλος, ο επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολιτευσης του Δημου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος,Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Τον σταυρό έπιασε ο 15χρονος μαθητής του 1ου Λυκείου Ναυπλίου Γιάννης Μαριόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

bougiotispress@gmail.com

Σελίδες