Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου πρόσφεραν ελαιόλαδο στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου πρόσφεραν ελαιόλαδο στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας (βίντεο)
Μαθητές του πρώτου 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο και πρόσφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σημαντική ποσότητα ελαιολάδου.

Πριν τα Χριστούγεννα οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ναυπλίου πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ και τα έσοδα από τα εισιτήρια διατέθηκανγια την ενίσχυση του συσσιτίου Ευαγγελιστρίας αγοράζοντας ελαιόλαδο.
Οι μαθητές επισκέφθηκαν το χώρο όπου δραστηριοποιούνται οι εθελοντές του συσσιτίου, ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από τις εθελόντριες για την διαδικασία της προετοιμασίας του φαγητού και για τις ανάγκες που υπάρχουν σε καθημερινή βάση για τρόφιμα.
Την όλη φιλανθρωπική δράση οργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος διδασκόντων του πρώτου ΕΠΑΛ Ναυπλίου κι οι μαθητές του σχολείου.
Τους μαθητές συνόδευαν καθηγητές του ΕΠΑΛ κι ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γ. Γαληνός. Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές του σχολείου στους καθηγητές και την διεύθυνση του ΕΠΑΛ Ναυπλίου , ιδιαιτέρως τον διευθυντή του 1 ΕΠΑΛΑ Ναυπλίου Γ. Κρεμμύδα , που στηρίζουν τέτοιες δράσεις απηύθυνε ο εφημέριος του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας και υπεύθυνος του Συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

bougiotispress@gmail.com

Σελίδες