Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας Αργολίδας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου
Ο απολογισμός της χειμερινής περιόδου 2017-2018, καθώς και ο σχεδιασμός ενεργειών ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, αναπτύχθηκαν στη διάρκεια συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας Αργολίδας , που πραγματοποιήθηκε σήμερα την Τρίτη 15 Μαϊου 2018 στις 10:30 το πρωί υπό την προεδρία του Δημήτρη Κοδέλα πρόεδρου του Σ.Ο.Π.Π.


Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση η δρομολόγηση έργων (όπου κρίνονται αναγκαία)και δράσεων αντιπυρικής προστασίας καθώς και επιμέρους θέματα που συνδέονται με τη πρόληψη και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.

Στην συσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Διευθυνσης Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, των Ενόπλων Δυνάμεων , στελέχη υπηρεσιών και φορέων, στελέχη των δημοτικών υπηρεσιών και Εθελοντικές Οργανώσεις.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα συνεργασίας και συντονισμού μεταξύ των εμπλεκομένων, αιτήματα προέδρων και εθελοντών, τα οποία καταγράφηκαν για την άμεση απόκριση των υπηρεσιών των Δήμων.

Η συνεδρίαση ήταν ουσιαστική με σημαντική συνεισφορά όλων των παρευρισκομένων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com