Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας έκανε τα αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων αστυνομικών στην Αργολίδα

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας έκανε τα αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων αστυνομικών στην Αργολίδα (βίντεο)
 Τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου πεσόντων αστυνομικών που ανήγειρε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στον αύλειο χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας στο Ναύπλιο έκανε την Παρασκευή 18 Μαΐου ο αναπληρωτής Υπουργός εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Τόσκας.
 Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μνημείου έγιναν σε ειδική τελετή παρουσία των Αστυνομικών Αρχών από όλη την Πελοπόννησο, των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος και των τοπικών αρχών.
Το μνημείο κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος και φιλοτεχνήθηκε από το τμήμα λιθοξόων του ΔΙΕΚ ΕΚΟ Επιδαύρου ενώ στην ανέγερση του συνέβαλαν και οι αδερφοί Καλημέρη.
Πριν τα αποκαλυπτήρια τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Γ. Παπαθεοφάνη, τον Γ.Γ της Ένωσης Τ. Βενετσάνο, τον Γ.Γ. της Πανελλήνιας Ενωσης Αστυνομικών και ομιλία του αναπληρωτή Υπουργού εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Πολίτη Νικολάου Τόσκα.
Η τελετή έκλεισε με καταθέσεις στεφάνων, τον εθνικό ύμνο από το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας και μικρή δεξίωση.
Στην τελετή των αποκαλυπτηρίων παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Αργολίδας Γ.Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, οι Δήμαρχοι Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος και Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, ο περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Σαρρής, Αστυνομικοί Διευθυντές και αξιωματικοί από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Πελοποννήσου, στρατιωτικές , Πυροσβεστικές και Λιμενικές Αρχές, συγγενείς πεσόντων αστυνομικών κα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com