Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Εκκίνηση από την Πύλη των Λεόντων του 13ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου


Εκκίνηση από την Πύλη των Λεόντων του 13ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου (βίντεο)
Η εκκίνηση του αγωνίσματος του Ημιμαραθωνίου (21χιλ.) του 13ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου δόθηκε στις 8:30 το πρωί της Κυριακής 6 Μαΐου 2018.Την εκκίνηση του αγώνα έδωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος τονίζοντας στους αθλητές που παίρνουν μέρος πως σημασία έχει η συμμετοχή και να φτάσουν όλοι στον τερματισμό υγιείς.
Η διαδρομή προσφέρεται για την επίτευξη ατομικών ρεκόρ ενώ όλοι οι αγώνες έχουν τερματισμό την κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου Άργους.
Ακολούθησαν η εκκίνηση του Αγώνα 5χλμ στις 9:00 από το λόφο Ασπίδος και η εκκίνηση του Παιδικού 1,5χλμ. αγώνα δρόμου στις 11:00 (για παιδιά ηλικίας 10-12, μαθητές Δημοτικού) από το αρχαίο Θέατρο Άργους.

Σταθμοί τροφοδοσίας υπάρχουν στο 4ο, 8ο, 12ο, 16ο και 18ο χλμ. για τον Ημιμαραθώνιο και για τα 5 χλμ. στο 2,5ο χλμ.
Οι αγώνες καλύπτονται υγειονομικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, τον Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Άργους) και από το Σώμα Εθελοντών – Διασωστών και Ναυαγοσωστών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. Οι δρομείς  φυλάσσονται από την Τροχαία Άργους.
Τον αγώνα υποστηρίζει ιατρικά ο κ. Κώστας Παναγιωτόπουλος (καρδιολόγος).
Οι δύο αγώνες έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση, όριο χρόνου τερματισμού του Ημιμαραθωνίου (3 ώρες) και των 5 χλμ. (50 λεπτά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com