Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ο Γ. Μανιάτης και η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ έδειξαν το δρόμο των νέων τεχνολογιών στους αγρότες της Αργολίδας




Τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο Άργους, με θέμα «Ευφυής Γεωργία - Το αγροτικό Μέλλον της Αργολίδας», με κεντρικό θέμα την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προκειμένου να μειωθεί κατά 60% το κόστος παραγωγής αγροτικών προϊόντων». Την ημερίδα συνδιοργάνωσαν ο βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης και η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.








Οι ομιλητές ανέλυσαν τις τεράστιες προοπτικές που υπάρχουν για την περιοχή της Αργολίδας, για όλα τα προϊόντα, αναφορικά με την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών εξοικονόμησης νερού, λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων κ.λπ.








Ταυτόχρονα, αναδείχτηκαν οι περιβαλλοντικές διαστάσεις που επιτρέπουν την παραγωγή ποιοτικών ανταγωνιστικών αγροτικών προϊόντων.
Χαιρετισμό στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση έκαναν  ο Καθ. Γιάννης Μανιάτης, Βουλευτής Αργολίδας ΔΗΣΥ, πρ. Υπουργός και ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης, Σύμβουλος Διοίκησης Τράπεζας Πειραιώς, Πρόεδρος GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος, Ιορδάνης Χασαπόπουλος.





Στη συζήτηση συμμετείχαν, ο Γιώργος Ζαλίδης, καθηγητής Γεωπονικής ΑΠΘ, ο Γιάννης Κουφουδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος GAIA Επιχειρείν, ο Γιώργος Πλατής, Πρόεδρος ΤΟΕΒ Ήρας - Κουρτακίου και ο Μόσχος Κορασίδης, Γεωπόνος, πρ. Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

bougiotispress@gmail.com

Σελίδες