Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Δυο νέα έργα για την Αργολίδα εξασφάλισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης




Την ένταξη του έργου της ανέγερσης κτιρίου παροχής συσσιτίων στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, με προϋπολογισμό 1,5 εκατομμύριο ευρώ.


Ο κ. Τατούλης αφού εξήρε τη σημασία του έργου αυτού, που ικανοποιεί ένα διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας, σημείωσε την αγαστή συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς κ. Παναγιώτη Κορκολή και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την υποστήριξη του έργου από το Βουλευτή του Σύριζα Αργολίδας κ. Ιωάννη Γκιόλα.
«Ένα αίτημα δεκαετιών βρίσκει το δρόμο του, με τη σκληρή και υπεύθυνη δουλειά της περιφερειακής αρχής» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας του έργου του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριού, με προϋπολογισμό 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε τη σημασία του έργου αυτού για την τοπική κοινωνία, όσο και για το Φεστιβάλ Επιδαύρου και το Λύκειο Επιδαύρου και σημείωσε την αγαστή συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς κ. Παναγιώτη Κορκολή και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την υποστήριξη του έργου από το Βουλευτή του Σύριζα Αργολίδας κ. Ιωάννη Γκιόλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

bougiotispress@gmail.com

Σελίδες