Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Εγκαίνια του νέου κτιρίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου από τον Υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή

Εγκαίνια του νέου κτιρίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου από τον Υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή (βίντεο)
 Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που στεγάζεται το Λιμεναρχείο Ναυπλίου πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Απριλίου στο Ναύπλιο.Προηγήθηκε η τελετή του Αγιασμού από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδας Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Παπουλέση.
Ακολούθησαν ομιλίες από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρο Μαρίνο, τον Α΄Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρο Κλιάρη, τον Υπουργό ΝΑυτιλίας Π. Κουρουμπλή, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο, του Βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλα , Γ. Μανιάτη και Γ. Ανδριανό, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον Δημαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Σταύρο Αυγουστόπουλο.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσης Τεμπονέρας, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κ.Ρούτουλας, η συζηγός του πρώην Πρωθυπουργου Αντωνη Σαμαρά Γεωργία Σαμαρά, η πολιτευτής της ΝΔ Σόνια Ταντάρου Κρίγκου, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαλτέζος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού του Δημου Άργους Μυκηνων Βαγγέλης Τζαβέλας και φυσικά στελέχη του Λιμενικού και πρώην Λιμενικοί υπάλληλοι.
Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της κορδέλας των εγκαινίων και μικρή δεξίωση για τους προσκεκλημένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com