Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Αδελφοποίηση του Τολού και των Αγίων Δέκα Ηρακλείου Κρήτης

Αδελφοποίηση του Τολού και των Αγίων Δέκα Ηρακλείου Κρήτης
 Σε συνέχεια της Προσκυνηματικής επίσκεψης, που είχε πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο 2017, στους Αγίους Δέκα Μεσσαράς ( Ηρακλείου) κατά τη διάρκεια της οποίας είχε μεταφερθεί για προσκύνημα από τον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τολού Αργολίδας η ιερή εικόνα των Αγίων Δέκα, στο ομώνυμο χωριό Άγιοι Δέκα στη Μεσσαρά,, αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων να ενισχυθούν οι δεσμοί, με την Αδερφοποίηση των δύο κοινοτήτων.Η τελετή της αδελφοποίησης πραγματοποιηθηκε σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο επαγγελματιών και τον πολιτιστικό Σύλλογο Τολού την Κυριακή 22 Απριλίου , στο Δημοτικό Σχολείο Τολού.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γ.Γκιόλας, Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος,ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Δήμαρχος Γόρτυνος Ν. Σχοιναράκης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων Μανώλης Πατεράκης, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Τολού και Αγίων Δέκα, Νικόλαος Μπικάκης και Τσατσάκης Χρυσοβαλάντης αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γ.Καχριμάνης και πλήθος κόσμου από το Τολό και την Κρήτη.
Νωρίτερα τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία Ηρώων Πεσόντων Κρητών, από τον Μητροπολίτη Αργολίδας, κατάθεση στεφάνων και επίδοση τιμητικών πλακετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com