Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ




H Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.), Greek bodybuilding  fitness federation (G.B.F.F.), σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, συνδιοργάνωσαν  διεθνείς αγώνες Σωματικής Διάπλασης, Ifbb Amateur the President Santonjas Cup and Elite Pro Show, Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018. Η Διοργάνωση «Ιfbb amateur the president santonja’s cup» πραγματοποιείται για πρώτη φορά παγκοσμίως, με τιμώμενο πρόσωπο, τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness «Dr RAFAEL SANTONJA», o οποίος βρέθηκε  στο Ναύπλιο τιμώντας με την παρουσία του τη διοργάνωση. Στους αγώνες συμμετείχαν 300 αθλητές  από 42 χώρες, μέλη της IFBB. 











 Η Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.), από το έτος ίδρυσής της το 1987, έχει διοργανώσει, σημαντικούς διεθνείς αγώνες με μεγάλη επιτυχία, όπως το καθιερωμένο πλέον «IFBB ATHENS DIAMOND CUP», το «ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ», διάφορα «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ», καθώς και το Πανελλήνιο Κύπελλο και Πρωτάθλημα που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση.









Κατά την διάρκεια των αγώνων ο πρόεδρος  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness «Dr RAFAEL SANTONJA» βράβευσε με τιμητικά έπαθλα τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Κωστούρο, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος Αναστάσιο Χειβιδόπουλο ,την πρόεδρο της UNESCO Μ.Ζηλεμένου καθώς  και τον διακεκριμένο αθλητή από το Ναύπλιο Τάσο Κολιγκιώνη .

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

bougiotispress@gmail.com

Σελίδες