Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Εκατοντάδες παιδικές φωνές για τρεις ημέρες στο "ΝΑΥΠΛΙΟ - ARTIVA 4o YOUTH MUSIC FESTIVAL"


Με τις καλύτερες εντυπώσεις για 12 συνολικά παιδικά μουσικά σχήματα από όλη την Ελλάδα έκλεισε το μεσημέρι της Κυριακής 18 Μαρτίου 2018 το ΝΑΥΠΛΙΟ - ARTIVA 4o YOUTH MUSIC FESTIVAL που πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων στην αίθουσα του Βουλευτικού για τρεις ημέρες.
Παιδιά, νέοι και νέες, ένωσαν τις φωνές τους σε μια γιορτή πολιτισμού. Πρόκειται για την τέταρτη διοργάνωση όπου έχει γίνει πλέον θεσμός όπως το αντίστοιχο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ.
Το YOUTH MUSIC FESTIVAL καθιερώνεται ως ένα ακόμα επιτυχημένο μουσικό - πολιτιστικό γεγονός για το Δήμο Ναυπλιέων αλλά και για όλη την Ελλάδα.Οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη του Ναυπλίου, την ιστορία του, την ομορφιά του και να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.Την Κυριακή εμφανίστηκαν, η Παιδική Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης σε Διεύθυνση χορωδίας της Χαράς Πίσχου, η Παιδική - νεανική χορωδία Ωδείου «Εν Οργάνοις» σε Διεύθυνση χορωδίας της Αθηνάς Γρατσούνα, η Παιδική χορωδία 4ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας σε Διεύθυνση χορωδίας του Αντώνιου Κυρμπάτσου και η Παιδική χορωδία & ορχήστρα του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Νίκαιας σε Διεύθυνση χορωδίας της Άννας Ξανθάκη.Η ARTIVA και ο καλλιτεχνικός του φεστιβάλ Διευθυντής Θεοδόσης Αντωνιάδης ευχαριστησε ιδιαίτερα τις χορωδίες που τίμησαν με την παρουσία τους το 4ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA YOUTH MUSIC FESTIVAL και έδωσε ραντεβού για το 5ο ΝΑΥΠΛΙΟ - ARTIVA YOUTH MUSIC FESTIVAL.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com