Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Με συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα το ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 4ο YOUTH MUSIC FESTIVAL

Με επιτυχία και συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα το ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 4ο YOUTH MUSIC FESTIVAL που διοργανώνει η ARTIVA Cultural Management & Advertising το τριήμερο Παρασκευή 16, Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου με τη συμμετοχή παιδικών και νεανικών μουσικών σχημάτων.


Παιδιά, νέοι και νέες, ένωσαν τις φωνές τους σε μια γιορτή πολιτισμού και μας ταξίδεψαν μελωδικά σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την τέταρτη διοργάνωση όπου έχει γίνει πλέον θεσμός όπως το αντίστοιχο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ. Το YOUTH MUSIC FESTIVAL καθιερώνεται ως ένα ακόμα επιτυχημένο μουσικό - πολιτιστικό γεγονός για το Δήμο Ναυπλιέων αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη του Ναυπλίου, την ιστορία του, την ομορφιά του και να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.

Το ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 4o YOUTH MUSIC FESTIVAL φιλοξένησε κατα την δευτερη ημερα της διοργάνωσης Σάββατο 17 Μαρτίου στην αίθουσα του Βουλευτικού τέσσερα χορωδιακά και μουσικά σύνολα:







Την Παιδική Χορωδία (ΚΔΑΠ) Εκπαιδευτηρίων Μπουγά σε Διεύθυνση χορωδίας της Τέτας Βασιλάκη, το Γυναικείο Νεανικό τμήμα της Χορωδίας Τρίπολης “LA VITA” σε Διεύθυνση χορωδίας Ελένης Αλεξοπούλου, την Παιδική Χορωδία Δήμου Κηφισιάς σε Διεύθυνση χορωδίας του Θανάση Αρβανίτη και την Παιδική Χορωδία Πρέβεζας «ΑΡΜΟΝΙΑ» σε Διεύθυνση χορωδίας της Ανέλιας Στεφάνοβα



Σήμερα Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 τελευταία ημέρα της διοργάνωσηςστην Αίθουσα του Βουλευτικού παρουσιάζονται:


• Παιδική Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης

Διεύθυνση χορωδίας: Χαρά Πίσχου



• Παιδική - νεανική χορωδία Ωδείου «Εν Οργάνοις»

Διεύθυνση χορωδίας: Αθηνά Γρατσούνα



• Παιδική χορωδία 4ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας

Διεύθυνση χορωδίας: Αντώνιος Κυρμπάτσος



• Παιδική χορωδία & ορχήστρα του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Νίκαιας

Διεύθυνση χορωδίας: Άννα Ξανθάκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

bougiotispress@gmail.com

Σελίδες